Forbrukslån fra re:member

re:member er en av Acontos samarbeidspartner innen forbrukslån. re:member er EnterCard sin egen merkevare som tilbyr forbrukslån og kredittkort. EnterCard har vært et sameierskap mellom av Barclays Bank og Swedbank siden 2005. Selskapet har vokst kraftig de siste årene og utviklet seg til å bli et fremgangsrikt skandinavisk kredittselskap med virksomhet i Norge, Sverige og Danmark.

Aconto finner det beste forbrukslånet for deg

Aconto er en av de største aktørene i Norge på forbrukslån. Det gjør det interessant for de beste bankene å samarbeide med oss. Etter du har sendt inn søknaden din, setter våre erfarne saksbehandlere i gang prosessen med å skaffe opptil 10 forskjellige lånetilbud. Du velger det som passer deg best.

Du bestemmer med re:member forbrukslån

Med re:member forbrukslån kan du bli kvitt uforutsette utgifter eller realisere drømmene dine. Forbrukslånet er et lån uten sikkerhet, noe som innebærer at du ikke må stille med kausjonist eller at vi må ta pant i noe. Du kan låne fra 10 000 til 350 000 kroner med en nedbetalingstid på inntil 12 år. For å få innvilget forbrukslån må du vise til fast inntekt, ikke ha betalingsanmerkninger samt at det vil bli foretatt en individuell kredittvurdering av hver enkelt søknad. re:member forbrukslån tilbyr en rente fra 7,95 % til 19,95 %. Hvilken rente du får avhenger av den individuelle kredittvurderingen.

re:member forbrukslån: 65 000,–  o/ 5 år nom. rente 14,42 % /Eff. 17,51 %. kostnad: 30 355,–  Totalt: 95 355,–

Linker